" I am a Straight A+ Hunter "

HomeAboutlinkiesStuffNetwork















Perhatian , saya jarang/tak akan online. Sebab saya damn busy. Saya harap awak jangan minta follow/follow saya/minta exchange link waktu sekarang ni. Saya rasa bersalah.. tak dapat penuhi permintaan awak tu..

owner

Let's exchange banner :)

{16} I am empty. I just dare to dream big. I want to make my parents proud. I want to make my nation proud. Efficacious Pride!

CBOX


Please leave your footsteps
No email address
Mesej anda adalah private. :)
Followback request is allowed :)

ARCHIVE



CREDIT

© 2013 - Skins by X. thanks to 1, 2, 3 & 4 for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. *peace*
All the gifs are made by DEEIAN !
4 KAA 1 life
written by DEEIAN at Jumaat, 24 Mac 2017 & got 0 Comments

Assalammualaikum saudara saudari ;

Let story some girls school stuff. Hahahhahaa.

Excited nya

Kay.

Here it goes.

Ive been in girls school since i was in standard 5. Convent BP. Well hell yeah the one yang ada patung perempuan putih kat sekolah tu. But that one was in SMK Convent. Im in Sk. Kboii.

CONVENT

Benda yang aku tak suka pasal sekolah perempuan sejak sekolah rendah lagi ialah main puak-puak. Sometimes i wish i was a boy who can just "hello there, lets lunch together"

Not for girls. Idk. Yang kaya dgn kaya, yg nerd dgn nerd, yg pandai dgn pandai. We dont being picky. But maybe we just want to be with someone who understand us better. Yknow, yg boleh bawa bincang bersama.

And sometimes, benda yang aku baru tahu bila ada gang ni, ada syarat2 dia. For example, gang A takkan ngam dengan gang B. And so on. Pls change this mindset girls.

Kawanlah dengan semua orang. Just like the bros did. Brotherhood. Yeah.

Tapi, sekolah kat convent best sebab... Study dia memang padu.

Part yang aku tak tahan bila ada cikgu praktilal laki 2 orang. 2 orang tu dahla sado. Aduhai. Lemah betul lah bila jumpa. Time sekolah rendah dulu, dahla selekeh gila namateyyy, tudung benget dengan spec macem haremm.. Walaupun pakai tie, tudung biru em em em em.. Mana pandang en en en. Lol. Kau ingat cikgu tu pun nak ke budak sekolah deera 😂

Time sekolah rendah dulu, facebook lah medium stalk crush. Hahahaha. So budak2 ni pun stalk lah cikgu aku pun tak terkecuali. Lol.

Maaf. Time ni memang zaman jahil jahiliyah ye anak2..

I guess, benda ni pun akan jadi kat mana2 sekolah perempuan lah. Sebab, ingat tak bosan ke hari2 nampak yang bertudung, pinafore je. Bila nampak yang rambut cacak ni memang ada lah daya magnetik nya tu.

TUN AMINAH

sekolah ni tak macam convent yang lokasinya kat bandar.. Dia bandar tapi tak bandar sgt. Lol i dont know how to explain diz
Memandangkan dia ada aliran agama, bahasa arab form 1 - form 5, alhamdulillah kat sini aku ditarbiahkan. Walaupun STA sekolah perempuan tapi keadaan dia beza dengan convent. Orang yang paling banyak tarbiah aku time tu Ustaxah Siti aka umi.

Slow2 la berubah tu. Bukan mendadak en.

Hm. K. Tapi tapi. Nak cerita 😂 the best part in girls school. Bila sekolah jadi tuan rumah, budak lelaki semua peliklah tak ada tandas lelaki lol. So depa pergi tandas guru lelaki. Kesian.

Pasal surau pun sama. K malas la nak cerita.

In my POV,
seriously, masuk sek perempuan, aku kalau datang selekeh pun tak kisah. Hahaha. Tu ah. Siapa je nak tengok. Kalau ada pun, betulkan lah tudung tu sikit sebab cikgu lelaki yang ajar. Lols. Tudiaa penangan dia kuat tak kuat 😂

Memang time belajar kat sekolah perempuan ni, *pada pandangan aku* memang tak terfikir langsung nak ada bf. Auch. Serious talk.

Tapi en, cikgu lelaki ni kalau kat sekolah perempuan memang ramai lah peminatnya. Hahha. Bila time Hari Guru cikgu of the year, mesti cikgu lelaki huhuhu. Sebab........ Yang tak dapat dikenalpasti.

Lol. Sebab dia baik lah. Best man always win maa.

Cikgu lelaki, yang berumur ke muda ke, sure lah ada peminat. Kalau bukan peminat, sikap menggeletis tu ada lah. aku lah tu. Tapi aku tak over duh.

Sekolah menengah perempuan ni sifat kewanitaan dia lain sikit. Sebab.. Tak ada lelaki.. Dapat bual kosong dengan mana2 cikgu lelaki pun rasa heaven. Kot. Hahahha.        e n t a h l a h.

Tapi batas tu insyaAllah masih terjaga. 💪

The climax ; Form 4.

Ya Allah aku tak tau nak kata apa time ni :))))

Ada 2 cikgu baru. Ofc lelaki. Seorang cikgu Addmath. Dulu dia pernah mengajar kat Sta. Tapi quit, berhenti, study lagi kat luar negara dengan isteri dia, dan sambung kerja kat sta balik. Is it still consider as "baru"? Well just act like it really is 😚😌 Cikgu Abid. First year. Ajar kelas saya ; edmet.

Seorang lagi cikgu Fizik dan Sains dari Pahang. Lol dulu bila ada game jdt lawan pahang je, selalu aim cikgu ni cakap pasal bola. Hahaha. I think he is fresh grad, so he doesnt look like teacher when hes teaching. Awkward sikitlah masa mula2 tu. Huhu. Well, masuk tahun ni dah 3 tahun mengajar. 💪 so saya agak mesti dah ada banyak perubahan.

It was like heaven lah wei. Belajar Form 4 kat sta. Lol.

Tambah2 ustaz arif dgn ustaz abdul rahim ustaz baru time aku form 2/3.
Tapi ada sebab, kenapa aku nak sangat pindah dari STA time form 4 tu. ;'))))

Lol. Nak cerita ke tak. Hmm

Label: