" I am a Straight A+ Hunter "

HomeAboutlinkiesStuffNetwork















Perhatian , saya jarang/tak akan online. Sebab saya damn busy. Saya harap awak jangan minta follow/follow saya/minta exchange link waktu sekarang ni. Saya rasa bersalah.. tak dapat penuhi permintaan awak tu..

owner

Let's exchange banner :)

{16} I am empty. I just dare to dream big. I want to make my parents proud. I want to make my nation proud. Efficacious Pride!

CBOX


Please leave your footsteps
No email address
Mesej anda adalah private. :)
Followback request is allowed :)

ARCHIVE



CREDIT

© 2013 - Skins by X. thanks to 1, 2, 3 & 4 for the other codes and stuff. do tell me if im not credit yours. *peace*
All the gifs are made by DEEIAN !
Hola 2017
written by DEEIAN at Jumaat, 24 Mac 2017 & got 0 Comments

Assalammualaikum readers. *Im 18 alreadyy

It was really a long hiatus. About 2 years? I wasnt expect this long. I thought after i had my PT3 exam, i will continue blogging. But naaah..

Like, srsly deera kau buat apa time cuti sekolah form3 dulu?

Haha. K. To be honestly honest, habis je exam memang heaven gila. Y'know, it was like come to school or not your teachers wont even bother. Hahaha. I think 1 malaysia budak form 3 time tu memang kerja goyang kaki je masa tu.

Lucky me, im in smk at dat time. Pretty sure if im in boarding school mungkin banyak dah aku buat khidmat bakti time tu. Lols. Jk

Time Form3 aku, habis exam...
Tengok MOVIE. Gila tak heaven. Datang sekolah macam nak pergi panggung wayang tapi tu lah pakai baju sekolah. Merp.

Aku siap bawa laptop. Sebab library asrama cuma ada LCD. So, demi kepentingan bersama, demi bachmates, bawalah lappy sehidup semati tu.

Jangan judge aku lah. Do u expect on that time, fr student like me, to read books for next year studies? Hey, kemon lah 😂 chill.

Banyak juga movie time tu. Kat library asrama tu, buku pun takdelah menarik mana. So, baik tidur. Hah!

So the conclusion is, my Form3's life was such a bless in disguise. Trololol.

Ok bye. See u next entry